Welkom bij Beyoutiful by Rani

Wij die je huid weer doen stralen

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €100,-

Gratis Tester

Bij elke bestelling

Veilig shoppen

Eenvoudig en snel shoppen

Beauty expert

Gespecialiseerde huidexpert

Wil jij resultaat en tegelijkertijd een ontspannend moment voor jezelf?

Al van toen ik klein was, had ik een droom: mensen verwennen en opmaken. Met be.YOU.tiful richt ik mij op huidverbetering. Daarom heb ik gekozen voor Germaine De Capuccini, een cosmeticamerk dat tot de wereldtop behoort en bekend is in meer dan 80 landen...

Nieuw in ons salon: Dermaplaning

Vanaf nu bieden we een gloednieuwe behandeling aan in ons salon: "Dermaplaning". Deze innovatieve aanpak belooft een prachtig vernieuwde huid door voorzichtig ongewenst gezichtshaar en dode huidcellen te verwijderen. Als je op zoek bent naar een stralende teint en een zijdezachte huid, waarom boek je dan niet vandaag nog je eerste dermaplaning-sessie? We kunnen niet wachten om je het verschil te laten ervaren!

Nieuw in ons salon: Mesotherapie

Onze innovatieve mesotherapie oplossing voor huidverbetering en -verstrakking
Revolutie in de methode om actieve ingrediënten in de huid te brengen. Tweevoudige strategie die meso-chip transcutane penetratietechnologie met afgifte van actieve ingrediënten combineert met elektroporatietechnologie, met als doel de snelheid van huidabsorptie van actieve ingrediënten te optimaliseren.
Voordelen:  
  • verbetert de huidkwaliteit
  • hydrateert en verstevigt de huid
  • verminderd rimpels
  • verbetert de huidtectuur en onvolkomenheden. Algemeen verjongend effect
  • zonder naalden, niet-invasief, pijnloos
Het toestel wordt gebruikt met 2 steriele cocktails:
  • Anti-aging concentraat voor het gelaat: verouderde huid met lijntjes, rimpels, volumeverlies en dehydratatie
  • Verstevigend concentraat voor het gelaat: huidverslapping, gebrek aan volume en elasticiteit
Deze behandeling wordt gezien als het alternatief voor cosmetische injecties. Het geeft de huid een instant schitterend effect.

Geweldig!

Gebaseerd op + 20 reviews.

Mijn maandelijkse afspraak! Rani is een superwarme, professionele dame die jou een topservice geeft vanaf je binnen komt tot en met je naar buiten gaat, en zelfs daarbuiten! Haar mooie zaak, deskundigheid en vlotte babbel maken het een plezier om telkens weer te gaan. Zeker een aanrader!

Lotte D.

Van zodra je Rani ziet, voel je haar warme vriendelijkheid. Je wordt op en top verwend met kwalitatieve verzorgingen dankzij haar deskundigheid van het vak. Zo'n klassedame verdient minstens het dubbel aantal sterren! Super!

F.

Helemaal tevreden van de service. Ik heb nogal een gevoelige huid. De producten die ter beschikking staan zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Ik ben naar verschillende schoonheidsspecialisten geweest, maar de Be.you.tiful is tot nu de beste.

Benoite B.